Financieel advies op afstand, juist tijdens de coronacrisis belangrijk

Tijdens de coronacrisis blijven we allemaal wat verder uit elkaar. Maar dat betekent niet dat je het contact met je financieel adviseur hoeft uit te stellen. Juist nu, tijdens de coronacrisis, is het belangrijk om goed zicht te houden op je financiële situatie. We weten nog niet hoe lang deze crisis aan gaat houden en hoe heftig de recessie gaat zijn die erop volgt.

Daarom is het slim om goed voorbereid te zijn en samen met je financieel adviseur je zaken op orde te hebben. Want dan wordt het voor jou een stuk makkelijker om in zware tijden je financiële rust en vrijheid vast te houden.

Financieel advies op gepaste wijze
De adviseurs van Huys van Goud bieden financieel advies op gepaste wijze. Om die reden wijzen wij jou op onderstaande standpunten:

  • Wij volgen de richtlijnen van het RIVM
  • Wij geven geen hand en houden gepaste afstand
  • Onze klanten blijven we bijstaan met raad en daad, waarbij wij de klanten laten kiezen of het gesprek fysiek of digitaal plaatsvindt.

Wij hopen op begrip in deze uitzonderlijke situatie. We wensen iedereen in deze tijd sterkte en wijsheid toe, en willen benadrukken dat wij ten alle tijden klaar zullen staan.