Financiële Planning op eigen wijze

Een helder totaalbeeld is Goud waard! En dat geldt zeker voor je financiën. Een persoonlijk financieel plan geeft inzicht in de ontwikkeling van je financiële situatie nu en in de toekomst.

Financiële Planning op eigen wijze

Een helder totaalbeeld is Goud waard! En dat geldt zeker voor je financiën. Een persoonlijk financieel plan geeft inzicht in de ontwikkeling van je financiële situatie nu en in de toekomst.

Financiële Planning

Een helder totaalbeeld is Goud waard!

Wij brengen jouw inkomen, uitgaven en vermogen met elkaar in verband en plaatsen deze op een tijdlijn. Zo ontstaat een persoonlijk financieel plan waarbij fiscale, financiële en juridische items een belangrijke rol spelen. Het helpt risico’s te beheersen en geeft inzicht en vertrouwen zodat jij die keuzes kan maken die bij jou passen.

Wanneer uit het advies blijkt dat een financieel product wenselijk of noodzakelijk is, dan bestaat de mogelijkheid dit product via ons af te sluiten. Wij zijn onafhankelijk en dat geldt ook voor ons advies!

Is er een verschil tussen financiële planning en een financieel advies?
Jazeker, dat is er! Financieel advies is een persoonlijke ‘foto’ van je financiële situatie, gebaseerd op een bepaald moment in je leven. Vaak is er een directe aanleiding, zoals bijvoorbeeld het kopen van een huis, een erfenis of een scheiding. Samen met jou bepalen we wat het beste advies is voor dat moment en de toekomst.

Financiële planning gaat veel verder. Naast inzicht in je huidige situatie, worden ook allerlei ontwikkelingen in de toekomst financieel doorgerekend. Over hoeveel inkomsten beschik je op dit moment? Hoe is die situatie over een tijdje, als er bijvoorbeeld kinderen gaan studeren? Is het mogelijk over 10 jaar de wens van een huis in het buitenland te realiseren of wil je juist eerder stoppen met werken? Wanneer eindigen de looptijden van eventuele financiële producten? Hoe ontwikkelen je inkomsten in dat soort situaties? Wat heb je nodig om in je huidige levensstijl te kunnen blijven voorzien? En wat nou als het toch anders loopt en er situaties ontstaan, zoals overlijden, arbeidsongeschiktheid, het verliezen van je baan of de verkoop van je eigen zaak?

Vragen waarbij de antwoorden heel persoonlijk en soms ook afhankelijk van de fase in je leven zijn. Daarom is het belangrijk de gebeurtenissen te plaatsen in de tijd, in een financiële planning.

Bij Huys van Goud adviseren we je graag bij zo’n financiële planning, zodat jij in elke fase van je leven, op geplande en ongeplande momenten, over voldoende geld beschikt voor jouw levensstijl. Je krijgt inzicht, overzicht en grip op jouw financiële situatie. Dat geeft rust en zekerheid.“Omhels de dagelijkse onzekerheden van het leven,
neem zelf de touwtjes in handen en bepaal je eigen koers.
Dat is de grootste zekerheid die je jezelf cadeau kunt doen.”

Wij staan voor je klaar

Hypotheek advies
Een huis kopen, een van de belangrijkste beslissingen in jouw leven. Wij zijn gespecialiseerd in hypotheekadvisering en -bemiddeling, voor zowel particulieren als ondernemers. 
 Financieel advies
Leven zoals jij wil, dromen najagen en financiën goed geregeld hebben. Wie wil dit nou niet? Het geeft rust als je weet hoe jouw financiële situatie is en je op bepaalde zaken bent voorbereid. 
Financiële planning
Een persoonlijk financieel plan geeft inzicht in de ontwikkeling van jouw financiële situatie. Wij brengen jouw inkomen, uitgaven en vermogen met elkaar in verband en plaatsen deze op een tijdlijn.