Jouw dromen zijn voor ons Goud waard.

Huys van Goud is jouw enthousiaste en gedreven financiële dienstverlener met een no-nonsense mentaliteit én oprechte aandacht voor jou als persoon. Jouw dromen, wensen en doelen zijn toch immers Goud waard?

De financiële dienstverlener met een no-nonsense mentaliteit

Huys van Goud is jouw financiële sparringpartner, nu en ook in de toekomst. We staan voor je klaar als particulier én als ondernemer om je te voorzien van financieel advies. Of het nu gaat om hypotheekadvies, een uitgebreide financiële planning of andere financiële vraagstukken, bij Huys van Goud geven we je financieel advies op eigen wijze.

Financieel advies op eigen wijze, wat betekent dat?
Wij zitten graag zelf aan het stuur, maken onze eigen keuzes en laten ons niet leiden door anderen. Wij zijn onafhankelijk, net als ons advies. Naast adviseren, bemiddelen wij in een passende oplossing bij nagenoeg alle banken en verzekeraars.

Wij vinden het in onze dienstverlening belangrijk dat jij écht gehoord wordt en snel geholpen wordt met jouw prangende vraag. Bij Huys van Goud gaan wij tot het uiterste voor de beste financiële oplossing voor jouw persoonlijke situatie.  

Maar wie wonen er dan in het Huys?

Marleen Meeuwsen
CFP®

De eerste bewoner en mede-eigenaar van Huys van Goud is Marleen Meeuwsen. Met haar jarenlange ervaring in de financiële wereld, kan ze jou als geen ander voorzien van passend advies voor jouw financieel vraagstuk.

Marleen is gecertificeerd Financieel Planner. Ze is analytisch sterk en toont oprechte interesse in een ander. Dat maakt haar van enorm toegevoegde waarde voor jouw toekomstige financiële doelen, wensen en dromen.

Zelfontwikkeling, daar gelooft Marleen heilig in. Dit doet ze door vakgerichte opleidingen te volgen, zoals bijvoorbeeld Estate Planning. Daarnaast leert ze graag meer over het menselijke aspect om in het klantcontact een verdieping te kunnen maken. Het behaalde certificaat NLP® practitioner leent zich hier perfect voor.

Marleen is een vakvrouw in alle opzichten!

Marcel Nolens
CFP® 

De andere bewoner en mede-eigenaar van Huys van Goud is Marcel Nolens. Ook Marcel heeft een jarenlange ervaring in de financiële wereld en is gecertificeerd Financieel Planner. Dit maakt hem dé vakman voor al jouw financiële vraagstukken.

Wat Marcel wil, is dat hij zijn eigen koers uit kan zetten. Door toekomstgericht te denken en handelen, weet hij jou inzichtelijk te vertellen en te tonen wat de aankomende jaren jou gaan brengen.

In zijn werk combineert hij de juridische en fiscale kanten van het vak, met de meer emotionele kanten van financiële vraagstukken. De behaalde opleiding ‘Private Life Planner’ ondersteunt dit.

Zijn enorme passie voor het vak en een jaarlijkse studie om zijn kennis te verbreden, maken hem de perfecte gesprekspartner.