Onze werkwijze in 4 stappen

1. Oriëntatie

Kennismaken met elkaar is een belangrijke eerste stap. Tijdens de oriëntatie nemen we hier de tijd voor. We maken een quick-scan van jouw persoonlijke situatie en brengen je wensen en doelen in kaart. Daarnaast nemen we dit stappenplan met je door en maken we afspraken zodat je weet waar jij aan toe bent.
  

2. Advies

Jouw wensen en behoeften werken we nader uit. We maken een analyse van de huidige en toekomstige situatie op basis van hetgeen jij nu hebt geregeld. Daaruit volgt een duidelijk financieel plan, het advies, waarin de mogelijkheden worden getoond om jouw wensen en doelen te verwezenlijken.
  

3. Afsluiten

Wanneer uit het advies blijkt dat een financieel product wenselijk of noodzakelijk is, dan bestaat de mogelijkheid dit product via ons af te sluiten. Wij vergelijken een groot aantal aanbieders en vragen offertes aan die het best bij jouw financieel plan passen. Na jouw akkoord zorgen wij voor de administratieve afhandeling.

Wij zijn onafhankelijk, net als ons advies. We hebben geen enkele verplichting om bepaalde producten bij een bepaalde aanbieder onder te brengen. Als jij ervoor kiest om een product via ons af te sluiten, dan kies je er ook voor dat wij Service & Beheer voor jou verzorgen.
  

4. Service & Beheer

De laatste fase, Service & Beheer, start na het afsluiten van het financiële product. We houden alles wat met jouw product en financiële situatie te maken heeft nauwlettend in de gaten. Bij gewijzigde omstandigheden in de markt of jouw persoonlijke situatie, dan bekijken wij samen of de gekozen producten nog steeds aansluiten. Daarnaast staan we voor je klaar als servicedesk voor al jouw vragen.

Kortom, met Service & Beheer wordt jouw financiële situatie up-to-date gehouden en heb en houd jij rust door inzicht.