Verduurzamen

Wat hebben de zonnepanelen van Influence Green Energy en de financiële dienstverlening van Huys van Goud met elkaar te maken? Eigenlijk heel veel!

Verduurzamen

Wat hebben de zonnepanelen van Influence Green Energy en de financiële dienstverlening van Huys van Goud met elkaar te maken? Eigenlijk heel veel!

Samenwerking Influence Green Energy

Zonnepanelen en financieel advies

Door onze krachten te bundelen kun je gebruikmaken van gedegen financieel advies om je maandelijkse energierekening én hypotheeklasten te verlagen. Daarbij stijgt de waarde van je woning wanneer je gebruikmaakt van zonne-energie. Wist je trouwens dat je ook een hypotheek kunt oversluiten en ophogen voor de aanschaf van zonnepanelen? Ook dat zorgt ervoor dat je maandelijkse lasten dalen. Daarnaast denken banken graag mee als je een verduurzamingsbudget aanvraagt.

Dit zijn nog maar enkele voordelen van de aanschaf van zonnepanelen in combinatie met financieel advies. Ben jij van plan om je woning te verduurzamen, je maandlasten te verlagen en ook je energierekening omlaag te brengen óf ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een hypotheek over te sluiten? Wij staan met onze gedeelde kennis en kunde graag voor je klaar.

Over Influence Green Energy

Influence Green Energy is een duurzaam bedrijf dat zonnepanelensystemen op maat levert en installeert. Iedere zonnepaneleninstallatie is maatwerk. Ze komen meerdere keren op locatie langs en nemen uitgebreid de tijd om je te adviseren over de verschillende mogelijkheden.  Beschikken over een ruim assortiment aan materialen én uitgebreide kennis om jou op ieder gebied te ontzorgen.

Influence Green Energy bied de juiste nazorg en extra service. Zo zorgen zij voor blijvende aandacht en professioneel onderhoud voor de zonnepanelen. Het is immers een product voor de toekomst.