Tarieven Huys van Goud

Iedereen heeft wensen en doelen. Wij helpen jou graag om deze te realiseren! Vanuit ons enthousiasme en passie voor het vak gaan wij met jou in gesprek en bekijken we de mogelijkheden.

Je weet vooraf precies wat je voor onze bemiddeling betaalt, dus geen onverwachte kosten achteraf!
Hypotheek advies Starter Doorstromer Ondernemer
Intake gesprek Gratis Gratis Gratis
Advieskosten € 2.200 € 2.800 € 500 toeslag
Afsluitkosten € 550 € 550 € 550
Financieel advies Risico's afdekken Vermogen opbouwen
Intake gesprek Gratis Gratis
Financieel inzicht € 295 € 295
Afsluitkosten € 125 € 125
Financiële planning    
Intake gesprek Uitleg over de dienstverlening Huys van Goud, exploratie wensen en doelstellingen Gratis
Advieskosten Uitgebreide financiële planning € 2.450
Advieskosten Uitgebreide financiële planning met meer dan 3 vennootschappen € 2.950
Huys van Goud heeft een concurrerend tarief
Het eerste gesprek is voor onze rekening. Tijdens dit gesprek word je geïnformeerd over onze werkzaamheden en jouw mogelijkheden. Als we je kunnen en mogen begeleiden dan betaal je voor ons advies en onze bemiddeling. De exacte hoogte van dit bedrag is op basis van jouw specifieke situatie. Afhankelijk van de diensten die je kiest kunnen de kosten die in rekening gebracht worden verschillen. Bekijk de volledige tarievenlijst.
Algemene voorwaarden
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij Huys van Goud al dan niet op declaratiebasis advies aan jou verstrekt, tenzij tussen partijen uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen.

Wij staan voor je klaar

Hypotheek advies
Een huis kopen, een van de belangrijkste beslissingen in jouw leven. Wij zijn gespecialiseerd in hypotheekadvisering en -bemiddeling, voor zowel particulieren als ondernemers. 
 Financieel advies
Leven zoals jij wil, dromen najagen en financiën goed geregeld hebben. Wie wil dit nou niet? Het geeft rust als je weet hoe jouw financiële situatie is en je op bepaalde zaken bent voorbereid. 
Financiële planning
Een persoonlijk financieel plan geeft inzicht in de ontwikkeling van jouw financiële situatie. Wij brengen jouw inkomen, uitgaven en vermogen met elkaar in verband en plaatsen deze op een tijdlijn.