Je volgende huis

Een mijlpaal! Je staat op het punt om je volgende huis te kopen. En of je nieuwe droomhuis nu groter of juist kleiner is, bij Huys van Goud helpen we je graag verder op weg met onafhankelijk advies.

Je volgende huis

Een mijlpaal! Je staat op het punt om je volgende huis te kopen. En of je nieuwe droomhuis nu groter of juist kleiner is, bij Huys van Goud helpen we je graag verder op weg met onafhankelijk advies.

hypotheekvraagstukken

Een ander huis, betekent dat ook een andere hypotheek? 

Het kopen van een ander huis roept financiële vragen op. Kan en mag je bijvoorbeeld je huidige hypotheek meenemen? Waar moet je dan op letten? En hoe zit het met eventuele overwaarde? Kan je die vrij besteden of zijn daar richtlijnen voor? Wat als je huis onder water staat? En hoe werkt het als je een duurdere of juist goedkopere woning terugkoopt?

Bij beantwoording van deze vragen speelt, naast de fiscale en juridische kaders, je persoonlijke situatie een belangrijke rol. Huys van Goud maakt graag een afspraak met je voor een kennismakingsgesprek. Daarbij gaan we dieper in op jouw specifieke situatie en jouw wensen voor nu en de toekomst. Op basis daarvan bieden wij je een onafhankelijk financieel advies en maken inzichtelijk welke financiële producten nodig zijn om de nieuwe woning te realiseren.

Een financieel product afsluiten, hoe doe je dat?
Wanneer uit het advies blijkt dat een financieel product wenselijk of noodzakelijk is, dan bestaat de mogelijkheid dit product via ons af te sluiten. Wij vergelijken een groot aantal aanbieders en vragen offertes aan die het beste bij jouw financieel plan passen. Na jouw akkoord zorgen wij voor de administratieve afhandeling, zodat je nieuwe woonwens werkelijkheid wordt.

Wij staan voor je klaar

Hypotheek advies
Een huis kopen, een van de belangrijkste beslissingen in jouw leven. Wij zijn gespecialiseerd in hypotheekadvisering en -bemiddeling, voor zowel particulieren als ondernemers. 
 Financieel advies
Leven zoals jij wil, dromen najagen en financiën goed geregeld hebben. Wie wil dit nou niet? Het geeft rust als je weet hoe jouw financiële situatie is en je op bepaalde zaken bent voorbereid. 
Financiële planning
Een persoonlijk financieel plan geeft inzicht in de ontwikkeling van jouw financiële situatie. Wij brengen jouw inkomen, uitgaven en vermogen met elkaar in verband en plaatsen deze op een tijdlijn.