Een hypotheek, dat regel je niet binnen één dag.

Het is misschien wel één van de belangrijkste beslissingen die je in je leven maakt: het kopen van een huis. Er gaan namelijk nogal wat stappen vooraf aan het ‘Ja’ zeggen tegen het huis van je dromen. Of het nu gaat om de eerste koop van een huis, verhuis- of verbouwplannen of het wijzigingen van je hypotheek door bijvoorbeeld een echtscheiding, de mogelijkheden die komen kijken bij hypotheekvraagstukken lopen uiteen. Een hypotheek dien je op de juiste manier te regelen. Daarom staan de ervaren adviseurs van Huys van Goud je bij om je hierin te adviseren en ondersteunen.

Hypotheekplannen? Huys van Goud staat je bij!

Bij Huys van Goud kun je terecht voor al je financiële wensen rondom je woning. Als specialist in hypotheekadvisering en -bemiddeling onderzoeken we uitgebreid alle mogelijkheden en kijken we samen naar jouw financiële situatie, nu en in de toekomst. Dit doen wij voor zowel particulieren als ondernemers.

Jouw dromen zijn voor ons Goud waard.

Voorbeelden van hypotheekvraagstukken waarbij we je graag van advies voorzien, zijn:

- Verhuis- of verbouwplannen;
- Hypotheek oversluiten;
- Hypotheek wijzigen in verband met bijvoorbeeld een echtscheiding;
- Woning aankopen om te verhuren.
Een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Wil je kennismaken met de adviseurs van Huys van Goud? Plan dan nu een kennismakingsgesprek met ons in. Het eerste gesprek is op onze kosten!

Wij staan voor je klaar

Hypotheek advies
Een huis kopen, een van de belangrijkste beslissingen in jouw leven. Wij zijn gespecialiseerd in hypotheekadvisering en -bemiddeling, voor zowel particulieren als ondernemers. 
 Financieel advies
Leven zoals jij wil, dromen najagen en financiën goed geregeld hebben. Wie wil dit nou niet? Het geeft rust als je weet hoe jouw financiële situatie is en je op bepaalde zaken bent voorbereid. 
Financiële planning
Een persoonlijk financieel plan geeft inzicht in de ontwikkeling van jouw financiële situatie. Wij brengen jouw inkomen, uitgaven en vermogen met elkaar in verband en plaatsen deze op een tijdlijn.